Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от HACCP Покажи съобщение
    И аз я засякох бялата Жу в началото на месеца на светофара на България и Димитър Нестеров! Надписа е на цигарите Мурати ако не се лъжа!
    Вчера на ул. Ворино Красно село цял ден стоя много джижана 145-ца ...черна JTD!
    Тя си нощува там редовно,на брат му на Pooh е,там живее май гаджето муВъобще около нас се навдони от Алфи
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Вчера около 18.40 сива 156-ца, с врачански номер и стикер на задното стъкло ме изпревари след Враца и зави към Мездра. Да си казва кой беше...
      Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
      Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
      Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
      Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95

Comment

• Колегата Тонов е от Мездра и е с такава алфа аз се разминах днес в 20.30 на околовръстното при Герман с една 164 сребриста и се изгледахме май беше С 1365 нещо такова.

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
          Тя си нощува там редовно,на брат му на Pooh е,там живее май гаджето муВъобще около нас се навдони от Алфи
          като живях на бул. бъкстон на паркинга зад къщата имаше около 12 коли, 6 от които алфи

като 4 от тях бяха ново-купени от ММ

много маняшко блокче бяхме
          sigpic
          днес съм в почивка ---

Comment

• Тази сутрин на семинарията (посока Симеоновско) се бяхме строили на верижка 3 156 ци, 1 Селе и 2 - 2.4 печки
            Не видях лепенки по другите 2 ... но да питам дали някой не си спомня колонката?
            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• днес към 13 ч правихме ляв завой с графитено сива 159 над ТУ- София поздрвихме се с колегата с аварийки .
              На румънското към 15 и нещо се поздравихме с колега с черен спортвагон
              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
              sigpic

Comment

• Сива 156СВ с благоевградски номера, имаше стикер на задното стъкло и ленти екстрийм под табелите?
                Video meliora proboque deteriora sequor.

Comment

• Колега с кремаво зелена(дано не бъркам името на цвета) 146-ца, ми даде шанс да се измъкна назад от Рок енд Рол сервиз на Симеоновско, днес към 19 и малко!
                  Благодаря му за което! Поздрави!
                  ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                  ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                  ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                  ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

• по обяд черна 155 с стикер от ИталФеста и две момчета вътре.На сфетофара на локалното на Цариградско,точно срещу Дъ Молл и сива 145 **5980**със стикери на форума и черни змиички над мигачите
                    Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
                    sigpic

Comment

• Преди малко около 12:15 на Шел Бояна (околовръстен път) Страхотна 147-ца много натокана с пернишка регистрация! Колегата май се опитваше да я продаде!
                      Избери Твоят ... SOUND
                      https://soundcloud.com/maserati_hq

Comment

• Преди 30-тина минути на бул. България покарахме малко с колега със търновска 145-чка
                        Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
                        Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
                        BMW 328i

Comment

• Първоначално публикувано от renyx Покажи съобщение
                          Вчера по Борис , беше засечена колежката Ранобудниче.Малко по-късно по Дойран тъмно зелена 147 ОВ4407... и след това сребриста 156 СА2936...с голям стикер на задното стъкло. Беше паркирана в една пряка на Дойран .
                          7704 - това трябва да съм бил аз!

Почивните дни в с. Орешак пред хотел Каза Арт - сива клубна 147-ца!
                          Last edited by TMAX; d.m.y г., 22:32.
                          Audi A6 3.0 TDI
                          Infiniti FX35

Comment

• Снощи в Пловдив на слизане от новия надлез в посока кичука,една колежка с черно GTV пловдивска регистрация с ксенони много упорите ме заслепчваше и реших да я пусна да се дръпнем и на светофара като видях че е колежка забравих и за дърпането и за сичко

Comment

• Първоначално публикувано от HACCP Покажи съобщение
                              Вчера на ул. Ворино Красно село цял ден стоя много джижана 145-ца ...черна JTD!
                              Благодаря колега! Поздравления за уникалната Giulietta

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                              Тъй вярно!
                              Alfa 156 Q4

Comment

• Днес към 11:30-12:00 да си признава кой е колегата с черната 55-ца със стикер дето я лъскаха на автомивката в с.Мусачево и после мина покрай пицария "Венеция" в Елин Пелин ,за да видят всички че и Алфите могат да са красиви и лъскави!!!!
                                The new one - Lancia Delta II 1.8 16v 131hp 98'
                                Alfa Romeo 156 1.8 T.S. 98'
                                Lancia Dedra 1.8 i.e. 92'
                                ex Fiat Uno Turbo

Comment

Working...
                                X